13 spänn eller 1 pund

Jag såg att det Ryanair vill börja tjäna pengar på sina kunders toalettbesök. Om man sänker priset på öl och dricka så får man igen det på toaletterna. Det är ju kanon hoppas att dom tar kort eller det kanske går att betala i förskott typ ett tiokort eller så kanske den gamla spypåsen får en ny funktion. Lågprisflyg ja eller hur. Eller så kanske det är så att man får vad man betalar för.
Nej Ryanair det här tycker jag verkar skitdåligt. Har ni inte råd att låta era kunder gå på toaletten så kanske ni ska lägga av med eran lågprisvariant. 

Provanställning



Jag såg att det var en skaplig lång provanställning för att bli prins i kungariket Sverige. I 7 år har En viss gymägare fått kämpa. Men det kanske det är värt för att bli prins och hertig av Västergötland. Undra vilket efternamn som blir aktuellt för inte kan vi väl få en blivande drottning som heter Westling eller hur.
Hur som helst så lär det bli ett riktigt kalas hoppas att pappa har sparat lite under dom sju åren som provanställningen pågått.
Grattis Victoria och Daniel och lycka till.
Jag kunde ha gnällt hur mycket som helst över att använda skattepengar till annat och bla bla bla men det skiter jag i så åter igen grattis som fan Vickan & Danne.(Vad nöjd Calle-Gustav ser ut på bilden eller hur)

.

Dom klarade sig den här gången



Enligt Aftonbladet så är det fem skidåkare som kommer att klara sig undan från en fet avstängning eftersom deras prover har blivit förstörda. Dessa skidåkare hade samtliga positiva a-prov men innan b-proven hann analyseras så kastade labbet bort dom. Labbet följde dom regler som finns men det är ju synd och skam att dessa fuskare vilka det nu är ska slippa undan och få starta i VM när dom bevisligen är dopade. Jag undrar hur många dopingskandaler skidsporten klarar av innan sponsorerna börjar dra öronen åt sig. Efter att ha sett hur Per Elofsson spräckte sig totalt när han försökte att jaga ifatt en dopingstinn mulegg (ska vara med tyskt y) så tappade i alla fall jag allt förtroende för skidsporten. Jag säger bara stäng av skiten på livstid. Nolla alla rekord och börja om från början med dagens dopingtester så kanske idrotten kan få tillbaka förtroendet samt att alla fuskare är borta från resultatlistorna.


En intressant avslutning

Såg att det har förekommit hot inom skidskyttevärlden efter att ett gäng ryssar avslöjats som fuskare. Kan bli en intressant avslutning på säsongen, jag menar att här finns det massor av skarpladdade vapen och dom kan bevisligen skjuta också. Kommer att bli tufft för Ferry, Bergman och Jonsson med flera att köra om kring med skottsäker väst på sig. Men om jag ska bli lite allvarlig nu så borde dom som hotar stängas av på lika lång tid som fuskarna. Utanför sportens värld så är det väl ganska nära övergrepp i rättssak eller hur. Läs om det här på Aftonbladet. se

Sen måste Jag bara säga att det var skönt att tyskan åkte på arslet även i Svea hovrätt. Bra jobbat se till att skicka iväg henne till tyskland också så vi slipper betala en massa skattpengar för att ha henne sittande i Sverige i 20 år eller vad det nu kan bli för strafflängd

Snacka om värde

Jag såg att värdet på denna blogg är 339:- Snacka om att bli rik på att blogga, ja eller hur. Såg att någon av modebloggarna tjänade 50 000 i månaden på sin blogg. 50 000 vem fan betalar femtio tusen i månaden för vad som står att läsa i en blogg. Men det är klart med tillräckligt mycket produktplacering så kanske det är värt det. Jag kan gå med på att för 10 % av mitt bloggvärde (för närvarande 34 kr) Så kan jag också skriva ett par rader om någon produkt. Är det någon som är sugen på en sån deal så hör av er. Jag är ju inte främmande för att om det är besvärligt med kontanter så kan jag självklart ta emot varor eller gåvor eller presentkort.

Ni kan läsa om modebloggaren här

Kan Molgan fixa hundra tusen


Aftonbladet idag går det och läsa om en 21årig som var misstänkt för grovt rattfylleri men blev friad av tingsrätten för att det var en kille som hette Molgan som kört bilen och hunnit spring från platsen bakom en bensinmack innan polisen kom runt hörnet. Kille skulle visst bryta på norska. Så långt låter det som ett tänkbart scenario men när man läser resten så undrar jag om det inte är dags att ta bort allmänheten från nämndemänsstolarna i tingsrätten och istället låta utbildade jurister sitta där. För hur kan man överhuvudtaget komma på tanken att någon som är ca 120 - 130 cm lång dels kunna framföra bilen och dels springa från polisen. Jag menar att t ex förarstolen måste ha varit så långt fram som det bara är möjligt och det borde polisen ha sett. Och sen brukar det vara ganska öppet i terrängen runt bensinmackar så det vore en bedrift av den lilla hobitten eller vad det nu var för någonting som körde bilen att hinna springa så långt bort så inte polisen hann se honom med dom korta benen. Sen har den friade mannen mage att begära skadestånd på hundra tusen för förlorad arbetsinkomst. Jag tycker att han kan fråga sin kompis Molgan om han kan fixa hundar lakan åt honom.
 

Förbannade Telia

Det är jättebra att man samlar alla sina kommunikationssätt hos en firma. Igår så stod vi plötsligt utan tv, internet, mobiltelefoner samt den vanliga telefonen. Tack som fan för det Telia. Detta haveri höll i sig från ca 17:00 - lång in på natten Vi försökte att lyssna på radion för att få någon klarhet i vad som hänt men där sa dom inte ett ord om något Teliahaveri. Jag måste erkänna att det kändes lite småoroligt eftersom jag inte kunde få information om vad som hänt. Tankarna var allt från terrorister som slagit till mot lilla Sverige till någon fylltratt som kört in bilen i någon telestation. Läste i morse att det var ca 4000 hushåll som drabbats av denna av Telia s.k. driftstörning. Driftstörning ja eller hur. Jag menar hur skulle jag ha larmat ambulans eller räddningstjänsten om det hänt något? Och hur kan man kalla ett så stort haveri för en driftstörning det förstår inte jag. Sen kan jag bara hoppas att alla med trygghetslarm inte behövde larma om hjälp för då fick dom vänta till i morse. Återigen Tack som fan Telia.

Sen måste jag bara få säga att fan vad tråkigt för Jessica Lindell Vikarbyn. Jag hoppas att hon kan komma tillbaka till skidåkningen.

RSS 2.0