Djurvän/hundälskare

Hur kan man kalla sig för djurvän när man har Åtta! stora dobermann hundar i ett hus och dessutom tar hand om andras hundar. Jag satt precis och tittade på grannfejden på tv3 och där handlade det om en dam i Munkfors som hade en jävla massa hundar. Damen sa att hon hade tränat lydnad hela sitt liv. Ja eller hur. För om man tränat lydnad med hundarna då borde dessa hundar veta att  man inte ligger på bordet eller lyfter på benet och kissar på soffan i det så kallade vardagsrummet. Jag förstår att denna dam är singel. Det såg ut som det hade regnat in i rummen men det var hundarna som kissat och i trädgården så var det hundskit överallt. Jag kan inte se det som en djurvän när man låter hundarna göra sina behov inomhus utan då är det snarare vanvård. Och det är ju uppenbart att man har alldeles för många hundar när dom måste kissa inomhus och när man inte kan plocka upp skiten efter dom. Det är nog dags att införa körkort för hundägare och andra djurhållare .

Svenska transportarbetarförbundet

Jag har precis bytt fack och fick idag ett brev om hur välkommen jag var till detta förbund. Lite längre ner i brevet så stod det att jag var kallad till en obligatorisk kurs. Det stod även att ett brev skulle skickas till min arbetsgivare om att jag skulle vara ledig från mitt arbete på grund av studier. Sen som "plåster på såren" skulle det utgå ett skattefritt stipendium på 700 kr för förlorad arbetsinkomst. Och så undrar dom varför så många lämnar facket.

För det första så hur kan en organisation som man går med frivilligt i ha obligatoriska kurser.

För det andra så hur kan man bara skicka ut ett brev till arbetsgivare och säga att den och den ska vara ledig för studier.

Och för det tredje hur fan kan man erbjuda 700 :- i förlorad arbetsinkomst Jag skulle förlora ca 1000 - 1500 på att bli tvångskommenderad till någon jävla introkurs på facket.

Det är frivilligt att gå med i facket och lika frivilligt att gå ur och jag tror att det kommer bli en massa som går ur när det kommer en massa brev om obligatoriska kurser

Facket den frivilliga organisationen Ja eller hur

Nä men va fan




Nu har dom enligt metro även hittat glasbitar i en burk milleniumöl. Burken lämnades tillbaka på ett systembolag i Mariestad. Nu börjar hela glasgrejen gå lite väl långt tycker jag. Det är brandbomber i chipsen, glasbitar i kyckling, pyttipanna, frukt,bröd och nu också i ölen. Och tillråga på allt så är det ingen organisation som tar på sig sabotaget. Jag tror att det är en hel del så kallade vanliga svenssons som ser chansen att få lite gratis produkter som "plåster på såren" eller om man har riktigt tur så kanske man kan få ett skadestånd. För organisationer som håller på med sånt här brukar inte vara direkt sena med att tala om att det var just dom som gjorde det.
Det kommer att bli en riktig blandning av olika saker i glasåtervinningen framöver.....

Bilden har jag snott av scanpix

Ännu mera glas



Nu är det tydligen dags för korven att bli kryddad med glas. Ja vet inte vad det är för jävla pucko som håller på att pilla i kyckling och nu senast falukorven. Jag kan bara hoppas att idioterna faller på eget grepp och köper lite kyckling eller korv som någon från samma dårhus pillat in glas i. Det är ju bara tur att ingen har blivit allvarligt skadad än ska jag väl säga. Och vad blir det härnäst? Här skulle jag kunna räkna upp massor men den matchbollen tänker jag inte bjuda idioterna på.
Bilden är snodd från Aftonbladet och där kan ni även läsa om glaset i korven.

RSS 2.0